BOTIGA

Som una òptica amb més de 25 anys d’experiència, sempre amb ganes i motivació per formar-nos en òptica i optometria. També ens agrada estar al dia per oferir-vos les millors muntures, és per això que treballem amb les millors marques del sector. A més, comptem amb els aparells més innovadors, una sala equipada per audiometries i un espai per a realitzar entrenaments visuals.

TALLER

Disposem d’un taller de muntatge per a tot tipus de lents;  monofocals, bifocals, progressius, graduacions altes, prismes, fressnel… Canviem els cargols d’aro i varilles. Fem bisellat i muntatge de montures a l’aire ranurades o amb aro metàl·lic.

LENTS DE CONTACTE

Adaptem lents de contacte per miopia, astigmatisme, presbícia i cornees irregulars. També adaptem lentilles Orto-K,  que són lents de contacte amb un disseny especial i alta permeabilitat a l’oxigen, que s’utilitzen únicament per a dormir.

AUDIOMETRIA

Disposem d’una cabina insonoritzada per realitzar audiometries.
Adaptem audiòfons a la seva mida revisant digitalment i periodicamentel seu estat. També fem motllos personalitzats.

EL GABINET 

Aquesta és la zona de refracció on fem els exàmens visuals amb aparells com el biomicroscopi i el retinògraf. 

tonometre

TONOMETRIA I TOPOGRAFIA

El tonòmetre i el topògraf són els aparells que utilitzem per mirar la pressió intraocular i la topografia corneal per adaptar lents de contacte especials.